Museum aan de Stroom = MAS

Al meer dan tien jaar staat dit prachtige gebouw, het MAS, te pronken aan de Schelde op het Eilandje. Het is duidelijk : dit prestigieuze museum heeft nu al meer dan alle verwachtingen waar gemaakt.

Het unieke gebouw, ontworpen door Neutelings en Rietdijk, wordt gelauwerd als hedendaagse architectuur en kreeg al meer dan 1,5 miljoen bezoekers. Maar ook de prachtige collectie in de museumzalen ontroerde en verwonderde al velen.

In wisselende opstellingen en prestigieuze tentoonstelling komt Antwerpen, zijn haven, zijn verleden, zijn bewoners en hun relatie met de wereld tot leven.

Projecten voor peuters, kinderen, jongvolwassenen tot bezoekers van gezegende leeftijd … ik gids in het MAS voor ieder ‘op maat’. Ik mocht meewerken aan mooie projecten en ‘speciallekes’ om voor iedereen van het museumbezoek een unieke ervaring te maken.

Graag wil ik ook uw groep verwelkomen in dit museum, waar ik zelf ook een beetje mijn hart aan verloren heb.

www.mas.be
Goed om weten:

  • Deze rondleiding is toegankelijk voor rolstoelgebruikers/kinderwagens, met uitzondering van het dakterras.
  • Het aantal deelnemers is bij museumbezoeken beperkt tot maximaal 15.
  • Er dient ter plaatse per deelnemer een toegangsticket gekocht te worden.
Disclaimer

Antwerpen Anders is het rondleidingen concept van zelfstandig stads- en museumgids Hilde Eykens en is reeds meer dan 22 jaar een gevestigde waarde binnen het Antwerpse toerisme. Antwerpen Anders staat voor een unieke aanpak voor rondleidingen waarbij de ideale balans gezocht wordt tussen informatieve details en luchtige verhalen en anecdotes, waardoor iedereen zijn voorkeur moet kunnen vinden in het aanbod.

Contact Gegevens

Telefoon: +32 (0)3/830.53.87
GSM: +32 (0)496/25.15.86
Email: hilde.eykens@AntwerpenAnders.be
Website: www.AntwerpenAnders.be
Adres: Steynstraat 296 bus 22,
                  2660 Hoboken (Antwerpen)

Copyright

De afbeeldingen en teksten op deze website zijn eigendom van Hilde Eykens, tenzij expliciet anders aangegeven. Deze mogen niet hergebruikt/verspreid worden zonder voorafgaande toestemming.